Valašský borůvkový frgál. Rychlá a snadná příprava. Věřte, že se po něm jen zapráší !

12002
Sdílejte

Frgály můžete péct i na oslavy, kde bude hodně lidí. Máte je rychle hotové, rozkrájíte na hodně kousků a budete mile překvapeni jak úžasně chutnají.

Ingredience (8 porcí)

250 g polohrubé mouky
125 ml vlažného mléka
75 g másla
40 g cukru
20 g čerstvého droždí
1 žloutek

Na náplň:

200 g tvarohu
300 g borůvek
1 žloutek
1 vanilkový cukr

Na drobenku:

100 g hrubé mouky
100 g cukru
80 g másla

Na potření:

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články