Pokud hledáte lehčí, ale chutné a syté jídlo, při kterém si zaručeně budete olizovat všech 10 prstů, tento recept musíte vyzkoušet!

8929
Sdílejte
Příprava:
  1. Zelí nakrájejte na čtvrtiny, ale dbejte na to, aby v ní zůstaly tvrdé části, jinak se listy rozpadnou. Potom zelí vložte na 5 minut do vroucí vody.
  2. V samostatné misce smíchejte 3 vejce, sůl a pepř podle chuti. Do samostatné misky můžete dát strouhanku.
  3. Vezměte kousek zelí, namočte ho do vajíčka, poté do strouhanky, poté opět do vajíčka a opečte ho na rozpáleném oleji.
Je to výborné!

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články