Koblížky jemné jako pavučinka – bez smažení, do těsta dejte tvaroh a v troubě se krásně nafouknou !

21413
Sdílejte

Hledala jsem recept na koblihy, které by byly krásné jemné, ne tak mastné, jako ty klasické.

Našla jsem tento fantastický recept na koblihy s čokoládou, které vůbec nejsou mastné a chutnají výborně!

Co budeme potřebovat:

500 g hladké mouky
50 g másla
100 g cukru
10 gramů sušeného droždí nebo 1/2 kostky čerstvého
2 vejce
120 ml vlažného mléka
125 gramů ricotta sýra nebo pomazánkového másla
čokoládové lupínky
moučkový cukr
pomerančová kůra

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články