Příšerná tragédie zmařila plány Dominiky Gottové! Po TOMTO odmítla práci snů !

11318
Sdílejte

Gottovou prý měla znepokojit aféra, která se aktuálně udála ve Finsku, když po tvrdém zásahu policistů zemřela jedna žena. Její citlivou duší to mělo řádně otřást, nechtěla by nic takového zažít, a proto od svých plánů na tuto práci zcela upustila. „Firmu Securitas, která zaměstnává lidi jako policisty, nyní vyšetřují kvůli smrti pětatřicetileté ženy během zásahu, který proti ní vedly. Do takových konfliktů se rozhodně nechci dostat. Hrůza!“ popsala pro Ahaonline.cz skutečně velkou tragédii, přičemž lze zásah s takovým koncem jen těžko představit.

„Ti pracovníci nezvládli agresivní paní a asi ji v boji zabili. Je to hrozné, mám z toho naprosto husí kůži. Tuto práci vážně nechci dělat,“ konstatovala na závěr a uzavřela kapitolu, kterou řešila poslední dva roky, což je zpět v Helsinkách. I když se bezpečnostní firma rodině zesnulé v tiskové zprávě omluvila, trestní stíhání ji neminulo.

Policie už vyšetřovala všechny, kteří se zúčastnili incidentu, ale na závěrečný verdikt si budou muset ještě nějakou dobu počkat. V zemi tento otřesný čin vzbudil velké emoce mezi obyvateli. Dominiky se to dotklo o to víc, že ​​po práci v těchto službách toužila.

Kam dál?

Artur Štaidl otevřeně promluvil o svém dětství : Nebylo to vůbec jednoduché , mám nepříjemné vzpomínky

Agáta a Ornella se ve svém podcastu vysmály plastice Dary Rolins. To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

Ewa Farna oblíbená zpěvačka zkolabovala a skončila na kapačkách

Po deseti letech od úmrtí Ivety Bartošové nyní vyplulo na povrch, že byl Karel Gott posledním člověkem, který s Ivetou mluvil

Legendární herečka Jiřina Bohdalová slaví 93 narozeniny

Další články