Čínský test: Ukáže jak poznat sám sebe? Najděte vlastní hvězdu podle data narození a odhalte svůj osud !

24230
Sdílejte

Jdou tváří v tvář proti zdi a nakonec najdou správný směr. Jejich ztráta nebude znamenat, ale začnou ještě více. Pozornost by měla být věnována sebeúctě, která může vést k nepříjemnostem v určitém okamžiku jejich života.

Hvězda 4
Naopak, lidé narození pod číslem čtyři jsou velmi inteligentní a kromě svých rozsáhlých znalostí mají mnoho kreativních schopností, dokonce i dovedností. Většinou se jedná o introvert, kteří rádi pracují sami.

Milují cestování a poznají všechno neznámé. Jsou to dobří vědci, ale i umělci. Mezi jejich nevýhody patří pocit odpovědnosti. V jejich mírně zasněném světě často zapomínají a čelí větším, ale menším problémům.

Hvězda 5
Lidé narození pod číslem pět dělají všechno zamyšleně a vědomě. Jsou zrozenými organizátory, šéfy, režiséry a silnými vůdci. Nesou obrovskou odpovědnost a málokdy to dělají. Často si berou hodně na ramena a obvykle ho nesou.

Je však žádoucí, aby se čas od času zastavili, odpočívali a přemýšleli o smyslu svého života. Zjistíte, že mnoho z nich běží mezi prsty a sláva mládí jim nepřinese radost ve stáří.

Hvězda 6
Lidé, jejichž hvězda č. 6 chrání, jsou většinou neslušní, s větší silou než mazaný, a zpravidla agresivní. Věci jsou horké, ale horké.

Jsou nesmírně pracovití a zodpovědní, jsou také vůdci, ale jejich slabá stránka je přehnaná sebeúcta. Věci jsou uloženy a nebojí se použít sílu. Někdy je lepší myslet nejprve a pak jednat.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články