Čínský test: Ukáže jak poznat sám sebe? Najděte vlastní hvězdu podle data narození a odhalte svůj osud !

24087
Sdílejte

9 hvězd je termín, který byl v Číně známý již po celá dlouhá staletí a označuje starý způsob poznání vlastního osudu.

Systém s tajemným názvem kombinuje numerologii a astrologii a umožňuje rozpoznat a vidět slabiny a silné stránky člověka a je vyvíjen do takové míry, že může také pomoci v oblasti podpory zdraví.

Osud
Zjistěte, jaké je vaše osobní číslo hvězdy jen podle roku narození. To vám zaručeně ukáže, kterým směrem byste se měli vydat, jak se pohybovat vpřed ve svém životě, stejně jako si uvědomovat a činit dobro nejen v životě, ale také ve své pracovní kariéře. Pomocí následující tabulky zjistíte číslo vaší hvězdy, hned vedle příslušného roku narození.

Hvězda 1
Lidé, kteří patří k prvním, se vyznačují komunikací a emocionalitou. Ve složitějších životních okamžicích jsou nervózní a celkově prožívají všechno velmi emocionálně. Jsou milenci, melancholičtí, tragédie a euforie.

To ovlivňuje jejich každou malou věc a málokdy si myslí racionálně. Jejich největší nevýhodou je strach – takže s ním musí bojovat ve všech oblastech života. Tito lidé jsou také návykoví, proto by měli být v tomto ohledu obzvláště opatrní.

Hvězda 2
Lidé, kteří jsou ovlivněni hvězdou číslo dvě, patří k těm, kteří jsou v životě nejopatrnější. Mezi nejvýznamnější skupiny osobností narozených v této hvězdě patří matky, které vyčnívají mimo jiné matky se smyslem pro rodinu, neuvěřitelnou péči.

Obecně jsou však tito lidé praktičtí, velmi trpěliví a věrní. Jsou náchylní k rychlému přibývání na váze, zejména pokud dělají všechno pro ostatní a nic pro sebe.

Hvězda 3
Lidé narození na třetím místě jsou velmi aktivní a splňují očekávání. Jsou to zrození dobrodruzi, kteří zřídka postrádají šanci. Proto jsou v životě úspěšní a motivovaní k dosažení velkých věcí. Nikdy nepřemýšlejí o tom, co dělat.

Kam dál?

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Další články