VÁNOČNÍ PEČENÍ: Výborné vanilkové rohlíčky, které nesmí chybět v žádné domácnosti !

3193
Sdílejte

Pracovní postup:
1. Polovinu mandlí zalijeme vroucí vodou a necháme je chvíli namočené. Přemneme je mezi prsty a zbavíme slupky.
2. Potom nameleme oloupané mandle i ty se slupkou na jemno.
3. Do mísy prosejeme mouku, přidáme pomleté ​​mandle, 15 g fruktózy, nastrouhanou citrónovou kůru, žloutek a máslo. Zpracujeme těsto a uložíme ho do chladničky na 1 hodinu odležet.
4. Z těsta vyválíme tenké válečky, ze kterých odkrajujeme kousky a tvarujeme rohlíčky. Rozložíme je na plech s pečícím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 170°C asi 10 minut.
5. Fruktózu na obalení rozmixujeme na jemno a promícháme ji s dření z poloviny vanilkového lusku.
6. Upečené rohlíčky necháme mírně vychladnout a poté je obalíme v ochucené fruktóze.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články