Přidejte do horké vody, pak promíchejte s moukou: Těsto na pirohy a knedlíky ještě nikdy nebylo tak JEMNÉ !

2967
Sdílejte

Počkáme, až se tuk rozpustí.

Vzniklou tekutinu postupně přiléváme do osolené mouky.

Vše promíchejte a poté vypracujeme z těsta kouli.

Zakryté necháme asi čtvrt hodiny odpočívat.

Hotové těsto rozválíme na pirohy, poté z něj vykrajujeme kolečka a naplníme oblíbenou nádivkou.

Hotové pirohy vaříme ve vroucí vodě 2-3 minuty, dokud nevyplavou na povrch.

Vyzkoušejte, jsou fantastické.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články