Přidejte do horké vody, pak promíchejte s moukou: Těsto na pirohy a knedlíky ještě nikdy nebylo tak JEMNÉ !

2199
Sdílejte

4 šálky hladké mouky

6 lžic másla

2 šálky dobře teplé vody

špetku soli

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Jak připravit sametové máslové těsto na pirohy?

Mouku na těsto prosejeme přes sítko.

Přidáme do ní špetku soli.

Smícháme suché přísady a v hrnci zahřejeme vodu, do které pak přidáme máslo.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články