Přidejte do horké vody, pak promíchejte s moukou: Těsto na pirohy a knedlíky ještě nikdy nebylo tak JEMNÉ !

2178
Sdílejte

Dokonale uhnětené těsto na pirohy by mělo být jemné a elastické zároveň.

Takový je piroh s trochou másla.

Díky této ingredienci bude mít příjemnou máslovou chuť a zároveň nebude dominovat v chuti vybrané nádivky.

Připravte si to nejlepší těsto na pirohy podle tohoto receptu z portálu smakosze .

Těsto na máslové pirohy se bude skvěle hodit zejména na ty se sladkou ovocnou nádivkou.

I pirohy plněné sladkým tvrohem, s přídavkem jahod či borůvek, jsou prostě nebíčkem v tlamičce.

Vyzkoušejte tento jednoduchý trik ještě dnes.

Recept na dokonalé pirohové těsto

Potřebujeme:

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články