Přidejte do horké vody, pak promíchejte s moukou: Těsto na pirohy a knedlíky ještě nikdy nebylo tak JEMNÉ !

2735
Sdílejte

4 šálky hladké mouky

6 lžic másla

2 šálky dobře teplé vody

špetku soli

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Jak připravit sametové máslové těsto na pirohy?

Mouku na těsto prosejeme přes sítko.

Přidáme do ní špetku soli.

Smícháme suché přísady a v hrnci zahřejeme vodu, do které pak přidáme máslo.

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články