Přidejte do horké vody, pak promíchejte s moukou: Těsto na pirohy a knedlíky ještě nikdy nebylo tak JEMNÉ !

2967
Sdílejte

4 šálky hladké mouky

6 lžic másla

2 šálky dobře teplé vody

špetku soli

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Jak připravit sametové máslové těsto na pirohy?

Mouku na těsto prosejeme přes sítko.

Přidáme do ní špetku soli.

Smícháme suché přísady a v hrnci zahřejeme vodu, do které pak přidáme máslo.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články