Přidejte do horké vody, pak promíchejte s moukou: Těsto na pirohy a knedlíky ještě nikdy nebylo tak JEMNÉ !

2853
Sdílejte

Dokonale uhnětené těsto na pirohy by mělo být jemné a elastické zároveň.

Takový je piroh s trochou másla.

Díky této ingredienci bude mít příjemnou máslovou chuť a zároveň nebude dominovat v chuti vybrané nádivky.

Připravte si to nejlepší těsto na pirohy podle tohoto receptu z portálu smakosze .

Těsto na máslové pirohy se bude skvěle hodit zejména na ty se sladkou ovocnou nádivkou.

I pirohy plněné sladkým tvrohem, s přídavkem jahod či borůvek, jsou prostě nebíčkem v tlamičce.

Vyzkoušejte tento jednoduchý trik ještě dnes.

Recept na dokonalé pirohové těsto

Potřebujeme:

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články