Přidejte do horké vody, pak promíchejte s moukou: Těsto na pirohy a knedlíky ještě nikdy nebylo tak JEMNÉ !

2878
Sdílejte

Dokonale uhnětené těsto na pirohy by mělo být jemné a elastické zároveň.

Takový je piroh s trochou másla.

Díky této ingredienci bude mít příjemnou máslovou chuť a zároveň nebude dominovat v chuti vybrané nádivky.

Připravte si to nejlepší těsto na pirohy podle tohoto receptu z portálu smakosze .

Těsto na máslové pirohy se bude skvěle hodit zejména na ty se sladkou ovocnou nádivkou.

I pirohy plněné sladkým tvrohem, s přídavkem jahod či borůvek, jsou prostě nebíčkem v tlamičce.

Vyzkoušejte tento jednoduchý trik ještě dnes.

Recept na dokonalé pirohové těsto

Potřebujeme:

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články