Jak upéct „fofr“ koláčky? Jednoduchá delikatesa, která se bude vyjímat při vánočním stolování !

4141
Sdílejte

zpracovaný mák

250 g ochuceného polotučného tvarohu

1 žloutek

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Do misky přidáme tvaroh, moučkový cukr.

Lžičkou zamícháme.

Přidáme žloutek a opět pořádně promícháme.

Do samostatné misky nasypeme mouku.

Přidáme smetanový sýr, rozehřátou Heru.

A promícháme.

Směs mícháme, dokud nám nevznikne těsto.

Těsto mícháme na podložce.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články