Jak upéct „fofr“ koláčky? Jednoduchá delikatesa, která se bude vyjímat při vánočním stolování !

4097
Sdílejte

zpracovaný mák

250 g ochuceného polotučného tvarohu

1 žloutek

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Do misky přidáme tvaroh, moučkový cukr.

Lžičkou zamícháme.

Přidáme žloutek a opět pořádně promícháme.

Do samostatné misky nasypeme mouku.

Přidáme smetanový sýr, rozehřátou Heru.

A promícháme.

Směs mícháme, dokud nám nevznikne těsto.

Těsto mícháme na podložce.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články