Jak upéct „fofr“ koláčky? Jednoduchá delikatesa, která se bude vyjímat při vánočním stolování !

4219
Sdílejte

zpracovaný mák

250 g ochuceného polotučného tvarohu

1 žloutek

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Do misky přidáme tvaroh, moučkový cukr.

Lžičkou zamícháme.

Přidáme žloutek a opět pořádně promícháme.

Do samostatné misky nasypeme mouku.

Přidáme smetanový sýr, rozehřátou Heru.

A promícháme.

Směs mícháme, dokud nám nevznikne těsto.

Těsto mícháme na podložce.

Kam dál?

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Nejlepší domácí chléb: 2 recepty, které si zamilujete!

Další články