Jak upéct „fofr“ koláčky? Jednoduchá delikatesa, která se bude vyjímat při vánočním stolování !

4033
Sdílejte

zpracovaný mák

250 g ochuceného polotučného tvarohu

1 žloutek

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Do misky přidáme tvaroh, moučkový cukr.

Lžičkou zamícháme.

Přidáme žloutek a opět pořádně promícháme.

Do samostatné misky nasypeme mouku.

Přidáme smetanový sýr, rozehřátou Heru.

A promícháme.

Směs mícháme, dokud nám nevznikne těsto.

Těsto mícháme na podložce.

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články