Jak upéct „fofr“ koláčky? Jednoduchá delikatesa, která se bude vyjímat při vánočním stolování !

4056
Sdílejte

Pokud vás přepadne chuť na sladké a jste v časové tísni, tak vám doporučujeme náš recept na jemné koláčky.

Těsto je neodolatelně křehké a na nádivku můžete použít cokoli, na co máte chuť.

Potřebujeme:
1 balení Hery

350 g polohrubé mouky

moučkový cukr

100 g smetanového sýra (Apetito)

1 balení vanilkového cukru (20 g)

Na náplň:

Nutella

švestkový džem

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články