Jak upéct „fofr“ koláčky? Jednoduchá delikatesa, která se bude vyjímat při vánočním stolování !

4141
Sdílejte

Pokud vás přepadne chuť na sladké a jste v časové tísni, tak vám doporučujeme náš recept na jemné koláčky.

Těsto je neodolatelně křehké a na nádivku můžete použít cokoli, na co máte chuť.

Potřebujeme:
1 balení Hery

350 g polohrubé mouky

moučkový cukr

100 g smetanového sýra (Apetito)

1 balení vanilkového cukru (20 g)

Na náplň:

Nutella

švestkový džem

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články