Drsný odkaz nemocné Bohdalové: Už mě nikdy neuvidí !

167289
Sdílejte

Aby to nebyl jen romantický slaďák, Pavlásková dala velký prostor komickým výkonům herců v čele s Jiřím Lábusem a Oldřichem Kaiserem, kteří se spolu na filmovém plátně objevují po devíti letech. Tehdy šlo o vážný snímek Klauni, nyní je však režisérka doslova vypustila do arény vyřádit. Z fotografií z natáčení je vidět, že i herečtí kolegové měli o zábavu postaráno a nejednou se nemohli ubránit smíchu. „Ano, částečně to byly improvizační scény. Olda si vymýšlel věci navíc a já na to reagoval. Něco vzniklo přímo na place, ale základem byl scénář,“ popsal spolupráci Lábus.

Článek pokračuje na další straně

Komický Roden
Komediální talent však mohl uplatnit i Karel Roden hrající politika, který omylem pomluví v rozhlasovém éteru ministryni. Ten si dokonce našel čas i na premiéru, ačkoli společenské akce moc nevyhledává. „S Karlem se známe velmi dlouho, už od naší dvacítky, takže jsem byla v blízkosti jeho prvních hereckých krůčků, když byl na DAMU. Dala jsem mu jeho první hlavní roli v mém debutu Čas sluhů a myslím si, že se dobře doplňujeme,“ vysvětlila režisérka, proč se bez největší české filmové hvězdy neobejde snad ani jeden její film. A proč obsadila Pierra Richarda?

„Pierre Richard, legenda nejen francouzského filmu – to je mistrovský výkon producenta Davida Blümela. Byl to jeho nápad a on to celé zorganizoval. Pierre Richard byl dokonce ochoten přijet na natáčení do Prahy, ale situace kolem kovidu a zákaz cestování nás přiměly změnit plány. Nakonec jsme natáčeli v Paříži, přímo v autentické pracovně pana Richarda,“ prozradila Pavlásková v českém tisku.

Kam dál?

Ve věku 59 let zemřela Simona Postlerová. Herečku našli v bytě bez známek života

Artur Štaidl otevřeně promluvil o svém dětství : Nebylo to vůbec jednoduché , mám nepříjemné vzpomínky

Agáta a Ornella se ve svém podcastu vysmály plastice Dary Rolins. To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

Ewa Farna oblíbená zpěvačka zkolabovala a skončila na kapačkách

Po deseti letech od úmrtí Ivety Bartošové nyní vyplulo na povrch, že byl Karel Gott posledním člověkem, který s Ivetou mluvil

Další články