Drsný odkaz nemocné Bohdalové: Už mě nikdy neuvidí !

167286
Sdílejte

Článek pokračuje na další straně

Tam už nepřijdu!
Nečekala, že místo pochopení a soucitu se dočká osočování. Producent dvou dohodnutých titulů si totiž neověřil, co se stalo, a obvinil ji, že jí Ostrava nebyla dost dobrá a šla hrát lepší kšeft v jiném divadle. Dokonce ji nazval temným stínem minulosti. Profesionálku to moc urazilo. Přestože původně nabídla nové časy, nyní vzkázala, že tam víc hrát nebude.

„Hned jsem se podívala do diáře a dala tomu člověku náhradní termíny na 14. a 15. leden, kdy bych ochotně přišla. Ale já jsem s nikým žádnou smlouvu nepodepsala, a pokud tedy jsem pro tu osobu stín temné minulosti, tak jí odkažte, že tím pádem samozřejmě vůbec nepřijdu,“ vyjádřila se nezlobivě.

Na neúctu producenta tedy nejvíce doplatí ostravští diváci. Náplastí by jim mohl být právě výborný výkon Bohdalovy v kině.

Bavili i kolegy
Vánoční příběh jsme měli vidět už loni. Premiéra se však musela odložit, neboť se natáčelo v době pandemie covidu. Novinku mnozí přirovnávají k Lásce nebeské, protože také jde o několik navzájem propojených příběhů, které ukazují různé podoby lásky – mateřskou, mileneckou, manželskou, nevěrnou, nevyváženou i tu pravou.

Kam dál?

Artur Štaidl otevřeně promluvil o svém dětství : Nebylo to vůbec jednoduché , mám nepříjemné vzpomínky

Agáta a Ornella se ve svém podcastu vysmály plastice Dary Rolins. To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

Ewa Farna oblíbená zpěvačka zkolabovala a skončila na kapačkách

Po deseti letech od úmrtí Ivety Bartošové nyní vyplulo na povrch, že byl Karel Gott posledním člověkem, který s Ivetou mluvil

Legendární herečka Jiřina Bohdalová slaví 93 narozeniny

Další články