Drsný odkaz nemocné Bohdalové: Už mě nikdy neuvidí !

167039
Sdílejte

Nestačilo, že oblíbená herečka trpí fyzicky. Ještě se dočkala i křivého obvinění. A pořádně ji to naštvalo.

Romantická vánoční komedie režisérky Ireny Pavláskové (62) má už po české i slovenské premiéře. Premiéra v Praze udála v netypický den – pondělí. Termín se přizpůsobil jedné z největších hvězd filmu, Jiřině Bohdalové.

Přestože má po devadesátce, stále pracuje. Hraje divadlo i natáčí. A žádné „štěky“, ve Vánočním příběhu patří mezi hlavní protagonisty a za partnery má hned tři muže – Karla Rodena, který hraje syna, Pavla Kříže, v roli obdivovatele, a Pierra Richarda, který ztvárnil její francouzskou lásku! Režisérka dokonce přiznává, že právě této herečce psala roli přímo na tělo. Jednoduše ve snímku je velmi podstatná, a tak se jí premiérový termín přizpůsobil. Proto všechny překvapilo, když Bohdalka nakonec nepřišla.

Zradilo ji zdraví
Devadesátnice totiž nejen stále pracuje, ale také se ráda baví. Přišla na předávání Českého slavíka, kde živě debatovala s Ivanou Gottovou, předtím si užila křest a pohoštění nejlepší české cukrářky, která uváděla do života sladkou kuchařskou knihu. Každý se proto divil, jak to, že si kamarádská herečka nechala ujít jednu z premiér roku? Pavláskové filmy jsou vždy velkou událostí i proto, že jsou nabity největšími hvězdami. Tedy kamarády Jiřinky! Na tohle bys nenašla čas?

Ukázalo se, že herečka společností nepohrdla, byla připoutaná na lůžko. Skolila ji těžká chřipka. Dokonce skončila na infuzích. Nejenže se nemohla přijít bavit, ale profesionálka musela zrušit i víkendová představení, která měla odehrát v Ostravě.

Kam dál?

Česko přispívá na sbírku rodině navigátorky rallye Krejčíkové. Rodina věnovala většinu svých financí na závodění a nemají peníze ani na pohřeb

Princezna Kate oslavila narozeniny svého syna Louise. Nejspíš i letos neopomenula svou tradici a upekla synovi narozeninový dort

Když své jméno očistí, může se do politiky vrátit, slibovala Pekarová Adamová. Teď se od kamaráda Feriho distancovala

Velké překvapení připravila pro své fanoušky herečka Veronika Žilková (62). Změnila jsem si jméno!

Lidé mají jasno o rozchodu Andreje Babiše : Monika randí se zahradníkem

Další články