Vyberte si jednoho anděla a získejte osobní poselství s pokyny a uklidněním

2264
Sdílejte

Vaši andělé říkají, že se nemáte bát, neboť o všechny vaše potřeby bude postaráno v souladu s Božím načasováním za podmínky, že vaše energie zůstane v souladu s touto novou cestou.

Vaši andělé vidí, že bylo nezbytné některé lidi odstranit z vašeho života, abyste mohli pokračovat ve své cestě vpřed.

Andělé říkají, že nemáte pociťovat žádnou lítost nad ukončením těchto vztahů, protože ty by byly stejně brzy skončily, protože už nebyly v souladu s vaším nynějším energetickým nastavením.

Nadále pokračujte v pohybu a nedívejte se zpět. Připomínají vám, že budete potřebovat nějaký čas, abyste se zastavili a voněli růže.

Setrvejte ve svém nynějším nastavení a oni vám budou i nadále přinášet synchronní informace, které vás budou usměrňovat při vašich následujících krocích.

Dávejte pozor na své bezprostřední okolí a určitě si všimnete jejich znamení .

Pokračování na další straně

Anděl č.4
Vaši andělé vás viděli bojovat se závislostí. Mohlo by to být ve formě drog, alkoholu, jídla, cigaret, hromadění věcí, chování OCD (obsedantně kompulzivní poruchy), potíží problémů s řešením problémů, dramatem, atp.

Vaši andělé pracují v zákulisí, aby rozptýlili toto navázání. Během uplynulého měsíce jste pomalu začal ztrácet svou touhu po této závislosti.

Tato závislost se brzy rozplyne. Vaši andělé kolem vás rozmístili pozitivní afirmace jako znamení, která vás účinně odvracejí od těchto tužeb.

Vaši andělé vám pomáhají nahradit špatný, škodlivý zvyk pozitivním a zdravým zvykem. Uvědomili jste si, jak silnou se stala vaše vůle za poslední měsíc, abyste odolali nutkáním vrátit se ke starým zvykům.

Nyní máte optimismus do budoucnosti a jste schopni jasně vidět svoji novou, předurčenou realitu.

Myslíte na sebe …, jak snadné je vzdát se závislosti. Proč to trvalo tak dlouho?

Vaši andělé mají způsob, jak provést ve vašem životě zázraky. A používají k tomu všechny potřebné prostředky, aby vám pomohli na vaší skutečné cestě a pouti.

Vaši andělé zvýšili vaši vibrační frekvenci na to, abyste získali pozitivnější, optimističtější pohled na svůj život. Nyní jste se začali bránit v momentě, kdy jakékoli negativní myšlenky vstoupí do vaší mysli a okamžitě je nahraďte pozitivními.

Vaši andělé chtějí, abyste věděli, že stojí po vašem boku a při každém vašem kroku. Jen je jednoduše zavolejte v každé chvíli slabosti a oni vám poskytnou sílu, kterou potřebujete k dalšímu pokračování.

Vaši andělé jsou na vás hrdí a jsou nadšeni, že vám mohou pomoci při všech krocích vaší nově objevené svobody a života!

Chtějí, abyste věděli, že se chystají odměnit vás za všechnu vaši tvrdou práci. Tato forma hojnosti k vám může přijít v jakékoli formě.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články