Vyberte si jednoho anděla a získejte osobní poselství s pokyny a uklidněním

2264
Sdílejte

Vaši andělé říkají, že nyní je čas vytvořit tu nástěnku s vizemi, o které jste přemýšleli. Buďte konkrétní v představě svého budoucího partnera a v tom, jaký by to měl být typ partnera, kterého si chcete přitáhnout do svého života.

Sami začněte ztělesňovat ty vlastnosti, které chcete, aby měl a to jej bude přitahovat.

Pokud vás váš přítel chce pozvat na schůzku, tentokrát jděte. Nikdy nemůžete vědět, jestli svou spřízněnou duši nepotkáte právě na takové schůzce.

Andělé mají svůj způsob, jak v našich životech využívat přátele a rodinu, aby nám občas připravili perfektní setkání. Buďte otevření příležitosti jít na nová místa a vystoupit ze své zóny pohody.

Naše spřízněné duše mají tendenci objevovat se na těch nejméně pravděpodobných místech a tehdy, když to vůbec neočekáváte.

Pokud se váš vztah zasekl na slepé koleji nebo v rutině a jiskra vyprchala, vaši andělé se ptají, jestli si pamatujete na všechny krásné vlastnosti, které vás k sobě přitahují.

Co bylo to, kvůli čemu jste se zamilovali? Co vás přitáhlo k vašemu partnerovi?

Andělé říkají, že je čas naplánovat si noční setkání. Ne obyčejné a běžné, ale s nějakou romantikou a vášní! Pořiďte si nové oblečení, upravte si vlasy a nehty.

Zde je několik nápadů:

Můžete si například objednat párovou masáž.
Na Google si vyhledejte nápady na noc.
Flirtujte a posílejte si sexy zprávy po celý den až do noci.
Vložte odkazy na papírcích do kabelky, nebo tašky svých partnerů nebo do kapsy na kalhotách. Dá jim to vědět, jak moc je máte rádi a ocení to.

Když se váš partner vrátí z práce, ať svítí svíčky. Pusťte si hudbu, oblečte si sexy šaty a možná se ani nedostanete na schůzku mimo domov!

Existuje mnoho způsobů, jak vrátit vášeň do vztahu. Andělé vás žádají, abyste přemýšleli netradičně a neomezeně. Bavte se při tvůrčích činnostech.

Pokračování na další straně

Anděl 3
Vaši andělé chtějí, abyste věděli, že jsou na vás hrdí a líbí se jim, jak daleko jste se dostali na vaší duchovní cestě! Vidí všechny překážky, kterými jste prošli.

Chtějí, abyste věděli, že celou dobu stojí po vašem boku a podsouvají vám znamení synchronicity , která vás doprovázejí na vaší cestě!

Říkají, že si zasloužíte pochvalu za to, že jste se pohnuli, že jste nastoupili na cestu nové kariéry a dali svému životu zcela nové směřování.

Chtějí, abyste věděli, že vám pomohli při odstraňování strachu při opouštění své zóny pohodlí, abyste šli tímto novým směrem.

Vaši andělé říkají, že teď, když jste sladili svoji energii se svou novou cestou, očekávají vás na ní velké věci. Žádají, abyste zůstali soustředěni na cíle a touhy, které jste si vytyčili.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články