Vyberte si jednoho anděla a získejte osobní poselství s pokyny a uklidněním

2255
Sdílejte

Všichni bychom mohli čas od času využít užitečnou zprávu nebo slova moudrosti, která by nás usměrnila. Naši andělé nám to obvykle doručují různými způsoby.

Vyberte si jeden z obrazů, na kterém je zobrazen anděl, abyste získali zprávu s poselstvím. Určitě nám pak dejte vědět, jestli bylo přesné a zda vám pomohlo tak, jak to pomohlo nám.

Anděl č.1
Vaši Andělé chtějí, abyste věděli, že viděli, jak jste v uplynulém roce bojovali. Možná jste ztratili milovanou osobu nebo své oblíbené domácí zvíře.

Vaši andělé vás vedou ke znamením, která vám zde zanechali vaši milovaní. Našli jste nedávno cent, minci nebo pírko? Viděli jste v poslední době kněze, kardinála nebo modrého ptáka?

Slyšeli jste sentimentální, povědomou píseň? Pocítili jste známou vůni nebo jste viděli blikající světla?

To vše jsou znamení od vašich milovaných, kteří vás opustili a dali vám vědět, že jsou s vámi v dobách nouze. Vědí, že některé termíny, zejména svátky, mohou přitahovat lítost a smutek.

Oni však chtějí, abyste věděli, že jsou zde s vámi a dodávají vám teplo a uklidnění svým objetím .

Pokud vaše domácí zvíře zemřelo, andělé se kolem vás duchovně usadí před spaním a v době odpočinku, aby vás utišili.

Vězte, že vaši milovaní se po přechodu do Světla často stávají vašimi duchovními Průvodci z té druhé strany. Ztišíte-li svou mysl a naladíte se, uvidíte znamení a uslyšíte jejich vedení, které vás jemně vede po zbytku vaší cesty.

Nemůžete si zmýlit pocit, který k vám přichází od milovaného, ​​protože to se pociťuje jako celistvá vše obklopující láska ne z tohoto světa.

Můžete mít z toho husí kůži a slzy radosti vám zalijí oči. Příště, když vám váš milovaný, který odešel, bude prostě chybět, požádejte ho, aby vám dal znamení.

Potom pozorně sledujte své okolí, protože určitě vždy odpovídají na vaše požadavky na vedení, získání klidu, lásky a pohodlí.

Pokračování na další straně

Anděl č.2
Vaši andělé jsou zde, aby vám dali vědět, že pracují v zákulisí, aby přinesli novou lásku do vašeho života, nebo aby vám pomohli zlepšit vztah, který už máte.

Slyšeli, že se jich ptáte na to, kdy k vám přijde vaše spřízněná duše, váš duševní kamarád. Slyšeli, že jste se ptali, kdy se už konečně setkáte s tím pravým.

Mohu tento vztah dostat zpátky na správnou kolej? Vaši andělé k vám dnes přijdou, aby potvrdili, že ten čas už brzy nastane. Pokyny, které vám dávají, zní: Začněte milovat sebe samých a ostatní vás budou považovat za milování hodných.

Jděte ven a bavte se, flirtujte a najděte znovu svou radost! Zábava umožňuje vašemu vnitřnímu světlu zářit, a to se stává atraktivním pro potenciálního partnera.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články