Manžel objevil skrýš své zesnulé manželky. To, co tam našel, ho uvrhlo do skutečného šoku…

5927
Sdílejte

Andrej stál sám na hřbitově u hrobu, který byl ještě čerstvý. Lidé přítomní na rozlučkovém obřadu s jeho zesnulou manželkou Marinou už odešli domů.

A pro Andreje bylo těžké odtrhnout oči od čerstvého hrbolku země! Muž si silně povzdechl, sedl si na lavičku poblíž čerstvě natřeného plotu. Začal zkoumat četné věnce, které přinesli příbuzní a přátelé, známí a kolegové jeho zesnulé manželky. Andrej se podíval na znamení se jménem své Marinky a nemohl uvěřit, že tady už není! Už neuslyší její zvučný smích, neprobudí ho její jemný dotek ani jí nepoloží ruku kolem pasu. Ale v tomto příběhu je to jen začátek!

Andrej se stále divil, proč je život tak nespravedlivý. Koneckonců, chtěl odejít před svou ženou, aby nyní netrpěl a nezažil takový smutek. Muž spustil tvář do dlaní a hořce plakal, jemně vzlykal. Andrej se setkal se svou budoucí manželkou v obchodě. Mladí lidé se setkali pohledy a uvědomili si, že bez sebe nemohou žít. Jejich romantika byla bouřlivá a vášnivá, byly zde romantické večery a procházky pod hvězdami. Když vystudovali, jejich rodiče jim vystrojili velkolepou svatbu. Po škole se zaměstnali v jednom podniku. Byl jim přidělen pokoj na koleji. Novomanželé byli velmi šťastní.

Andrej se snažil ze všech sil zajistit svou rodinu. Proto jej rychle povýšili, stal se vedoucím oddělení. Zpočátku pracovali spolu, ale potom Andrej trval na tom, aby jeho manželka opustila svou práci a stala se ženou v domácnosti. Vydělal dobře, brzy dostali velký a útulný byt. Marina zařídila jejich rodinné hnízdo, vždy čekala svého manžela s vynikající večeří, postarala se o něj. Andrej jí nikdy nic neodpíral, dával jí drahé dary.

Článek pokračuje na další straně

Andrej si byl jistý svou ženou, jejich rodina byla vzorem pro ostatní. Někdy šel na služební cesty. I z dálky se o něj Marina starala, radila mu, jaké oblečení si má obléct, na cestu mu vařila jídlo. Jediná věc, která zastínila šťastný život páru, byla, že neměli dětí. Léta plynula, ale Marina nemohla otěhotnět. Byli vyšetření na drahých klinikách, ale lékaři jen krčili rameny. Andrej jednou nabídl své manželce, aby si adoptovali dítě z dětského domova. Marina však odpověděla kategorickým odmítnutím a tvrdila, že se nebude moci stát skutečnou matkou dítěte někoho jiného a milovat ho jako své vlastní.

Kam dál?

Polský ministr obrany prohlásil, že by Varšava mohla Kyjevu pomoci s navracením ukrajinských občanů v branném věku. Mezi tamními Ukrajinci to vře

Neobvyklé chování ženy z Ostravska : Pod různými pseudonymy žádá lidi o darování zvířat, zejména psů, aby je následně dala do útulku

Náhlou vlnu nakažených norovirem hlásí z německého Stuttgartu. Na festivalu se nakazilo 700 lidí. Úřady hledají příčinu

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Další články