Manžel objevil skrýš své zesnulé manželky. To, co tam našel, ho uvrhlo do skutečného šoku…

5954
Sdílejte

Muž začal zuřivě tlačit otevírat všechny dopisy a číst jeden po druhém. Všechny kousky obrazu se spojily. Před jeho očima byl obraz. Marina porodila dítě během jedné z jeho dlouhých služebních cest. Porodila chlapce az nějakého důvodu ho nechala v nemocnici a podepsala odmítnutí dítěte. A důvodem tohoto činu manželky bylo, že novorozený chlapec měl vážnou vrozenou srdeční vadu. A lékaři mu nedali žádnou šanci na vyléčení. Šmahem ruce přesvědčili mladou matku, že dítě se nedožije ani několik měsíců. Andrej se chytil za hlavu a řval jako zraněná šelma. Potom začal tiše šeptat. Co to udělala? Je to jejich syn, jak to mohla udělat? Proč zradila své dítě?

Článek pokračuje na další straně

Ráno, s prvními paprsky slunce, muž zavolal taxi a odešel do rodného města své zesnulé manželky. Našel přítelkyni své ženy Annu. Ukázal jí obrázek dítěte a řekl jí, aby mu všechno řekla. Anna sklopila oči a zahájila příběh.

Marina porodila dítě, když Andrej odešel na služební cestu do ciziny na šest měsíců. Marina mu zpočátku nic neřekla, protože chtěla mu udělat překvapení při jeho příchodu. Byla velmi šťastná. Koneckonců, opravdu chtěla děti. Ale když se dítě narodilo, lékaři jí oznámili diagnózu vrozená srdeční choroba. Marine bylo řečeno, že dítě nepřežije ani několik měsíců. Velmi trpěla a nechtěla, aby trpěl i Andrej. O své tragédii neřekla nikomu jinému než své nejlepší přítelkyni. Rozhodla se překonat tento smutek sama.

A Anna slíbila, že bude sledovat život chlapce a řekne Marině o všem, protože pracovala v nemocnici, kde se dítě narodilo. Andrej se potichu zeptal, jak se má kluk teď. Anna odpověděla, že má 4 roky. Je to inteligentní, roztomilý kluk. Jen si ho neberte, nikdo nepotřebuje někoho takového, nemocného. Andrej zakřičel, co si to dovoluje! Potřebuje svého syna! Řekl Anně, aby mu okamžitě dala adresu dětského domu, kde žil jeho syn.

Když učitel přinesl malého Nikitku, Andrejovi se zatajil dech a přimhouřil oči. Nikitka se na něj velmi podobal. Muž natáhl ruku k chlapci a řekl, že je jeho otec a že si po něj přišel, že ho odsud navždy vezme, že půjdou domů.

O dva měsíce později, po nekonečných papírování, Andrej a jeho syn přišli do svého města. Nikitka podstoupil operaci srdce, po které se stal absolutně zdravým dítětem. Když se Nikitka úplně zotavil, Andrej vzal svého syna na hřbitov, ke hrobu Mariny. Řekl Nikitkovi, že tohle je hrob jeho matky, že byla dlouho nemocná a nemohla si vzít svého syna. A nyní se stala andělem a dívá se na něho z nebe.

Kam dál?

Pětiletý chlapec se opil do bezvědomí. Naměřili mi 2,5 promile. Láhev tvrdého našel na ulici

Velké neštěstí v Kravařích na Opavsku : Pětiletá dívka se udusila po vdechnutí párku v rohlíku

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Tlak na Ukrajince, aby se vrátili do své vlasti a bojovali, se stupňuje : „Nemohu zabíjet“

Průzkum odhalil , že až třetina Čechů, by si přála návrat totalitního režimu. Slováci jsou na tom ještě hůře

Další články