Hanebné pomluvy Bohdalové! Skončila přitom na infuzích !

1946
Sdílejte

Beránek si také všiml, že Bohdalová by měla vystoupit příští víkend v Divadle Na Jezerce jako hvězda představení After Life, což byl ale omyl. „Jiřina Bohdalová se mnou ve hře After Life rozhodně nehraje,“ ohradila se vůči tomu herečka Libuše Švormová. Bohdalová se měla zúčastnit i premiéry filmu Vánoční příběh od Ireny Pavláskové, ve kterém hraje po boku Karla Rodena (60), ale ani tam nepřišla.

„Jsem nemocná, mám chřipku, kvůli tomu jsem nebyla ani na premiéře vlastního filmu. To jak nemůžu být nemocná? Ať jde někam. Překristapána, v mém věku nemůžu onemocnět jako kdokoli jiný? A ještě to dává do novin? Nerozumím tomuto světu. Ležím a teď jdu na infuzi,“ odpověděla Bohdalová na otázku, co se s ní děje. „V divadle jsem představení odřekla, při tom dalším uvidím podle toho, jak se budu cítit. Že přišel o peníze? Já taky. To je riziko podnikání,“ vysvětlila se znechucením. Nakonec se vše zřejmě vyřešilo ke spokojenosti všech stran. „Představení jsou přesunuta z důvodu onemocnění paní Bohdalové, takže já se omlouvám a všechno je v pořádku,“ najednou otočil Beránek, jako by se ani nic neudálo, ale je téměř jisté, že neuškodil Jiřině Bohdalové, ale zejména sám sobě.

Kam dál?

Leoš Mareš na pokraji zhroucení: Kvůli manželce Monice je v slzách

Juraj Kukura promluvil o hospitalizaci na onkologii

Podnikatel Roman Janoušek tvrdil, že je vážně nemocný, kvůli čemuž mu byl dlouhodobě přerušen výkon trestu. Nyní pořádal golfový turnaj, francouzské hole nechal doma

Vláda připravuje změnu v zákoníku práce : Lidé si sami určí, kdy přijdou do práce

Zpěvák a kytarista skupiny Olympic Petr Janda : Teď už bych bratrovi prominul. Pokud by se omluvil

Další články