Hanebné pomluvy Bohdalové! Skončila přitom na infuzích !

1947
Sdílejte

‚ E-mail od ostravského producenta Petra Beránka se dostal ven i přes portál Extra.cz , ale nebylo jasné, co se vlastně událo mezi ním a uznávanou herečkou, která loni oslavila devadesátku a dostávalo se jí velké pocty. To Beránkovi zjevně nic neříká, co dosvědčují tyto věty: „Oficiální stanovisko nula, jen nevíme, nebereme telefony, a když pak koktání, že my nic, my muzikanti. Pro mě je to podvod, jako na mně osobně, na všech nás z Ostravska , ale hlavně ty, kteří si poctivě koupili vstupenky na její představení.“ K ostrým slovům zveřejnil také výši honoráře za dvě představení pro Jiřinu Bohdalovou, a to 200 tisíc korun, tedy v přepočtu zhruba 8000 eur. On sám prý přišel o investovaných 100 tisíc korun.

„Takže, ať už se mi investice do projektu vrátí, nebo i spíše ne, důrazně varuji všechny kolegy, zakázky stínem minulosti už nedávejme. Pouze ubližujeme sobě, republice a demokracii,“ navážel se do legendární herečky, kterou podezříval, že jsi nemoc jen vymýšlí. Tuto informaci získal údajně od Davida Krause, který v představení účinkuje také.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Leoš Mareš na pokraji zhroucení: Kvůli manželce Monice je v slzách

Juraj Kukura promluvil o hospitalizaci na onkologii

Podnikatel Roman Janoušek tvrdil, že je vážně nemocný, kvůli čemuž mu byl dlouhodobě přerušen výkon trestu. Nyní pořádal golfový turnaj, francouzské hole nechal doma

Vláda připravuje změnu v zákoníku práce : Lidé si sami určí, kdy přijdou do práce

Zpěvák a kytarista skupiny Olympic Petr Janda : Teď už bych bratrovi prominul. Pokud by se omluvil

Další články