VELKÝ ANDĚLSKÝ HOROSKOP NA LISTOPAD: Vodnáře čekají opravdu nádherné změny, raky čekají nové příležitosti…

28281
Sdílejte

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.)
V listopadu na Vás čekají nové příležitosti. Pro někoho to mohou být příležitosti pracovní, pro jiného zase vztahové. V každém případě se nemusíte bát. Chopte se těchto příležitostí, protože úspěch máte zaručen. Stačí se nebát a vytrvat, i když se Vám bude chvílemi zdát, že se nikam neposouváte a situace se nevyvíjí podle Vašich představ.

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.)
V listopadu budete mít nápad na nějaký nový projekt. Dobře si to rozmysle. Není příliš pravděpodobné, že by Vám do života přinesl radost a úspěch. Nepouštějte se do věcí po hlavě a raději si celý plán pořádně promyslete. Můžete si také nechat poradit od zkušenějších lidí a kolegů.

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.)
V listopadu se zaměřte na sebe. Urovnejte si své priority a myšlenky. Ujasněte si, co od života chcete, jaké máte přání a sny. Pomoci Vám může také meditaci, procházky, jóga, nebo relaxační cvičení. Naučte se dělat kompromisy, protože právě díky nim se Vám začne v listopadu opravdu dařit.

Pokračování na další straně

Váha (23. 9. –⁠ 23. 10.)
Tento měsíc se můžete potýkat s nepříjemnými zdravotními problémy. Není třeba se bát. Věřte, že se Vaše zdraví zase brzo zlepší. Abyste zmírnili následky těchto zdravotních komplikací, zaměřte se na prevenci, včasnou návštěvu lékaře, pravidelný odpočinek a kvalitní spánek.

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.)
Listopad Vám může přinést nepříjemné zklamání. Bude ale pouze zdánlivé. Rychle totiž zjistíte, že je tu pro Vás něco lepšího. Díky tomuto zklamání začnete hledat nový směr, který Vám do života přinese radost, lásku a spokojenost. Někdy může být malá prohra prvním krokem k vítězství.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články