VELKÝ ANDĚLSKÝ HOROSKOP NA LISTOPAD: Vodnáře čekají opravdu nádherné změny, raky čekají nové příležitosti…

28281
Sdílejte

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.)
Zaměřte se v listopadu na komunikaci. Nebuďte tolik přísní na sebe a své okolí. Buďte laskaví a naučte se nejen dělat kompromisy, ale také odpouštět. Komunikujte s blízkými lidmi a jasně jim řekněte, jaké jsou Vaše představy a očekávání. To Vám celou komunikaci usnadní.

Pokračování na další straně

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.)
V listopadu se budete cítit poněkud nekomfortně a vyčerpaně. Můžete si ale za to svým způsobem sami. Nakládáte si toho na bedra více, než jste schopní unést. Požádejte o pomoc lidi ve svém okolí a část práce s důvěrou delegujte na ostatní. Velmi se Vám uleví a načerpáte nové síly.

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.)
V listopadu na Vás čekají opravdu nádherné změny, kterých se nemusíte vůbec bát. Jediné, co musíte udělat, je vyčkat a odpoutat se od problémů a lidí, kteří Vás svazují. Popřemýšlejte, jaké stereotypy ve Vašem životě jsou pro Vás přínosem a jaké už v něm nemají své místo.

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.)
V listopadu budete chtít posunout svůj život o krůček dál. Vaše intuice Vám ale bude našeptávat, abyste to nedělali. A je dobré ji poslechnout. Na změnu, kterou plánujete, ještě opravdu není vhodný čas.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články