VELKÝ ANDĚLSKÝ HOROSKOP NA LISTOPAD: Vodnáře čekají opravdu nádherné změny, raky čekají nové příležitosti…

28256
Sdílejte

Co vám vzkazují Vaši strážní andělé?Co byste měli v listopadu vědět, aby vaše rozhodnutí bylo správné?Pojďme se podívat na vzkazy, které mají andělé pro jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.)
Cítíte se vyčerpaní a ve stresu. Situace, kterou si v listopadu budete procházet, pro Vás nebude jednoduchá. Je ale velmi důležité, abyste se nevzdávali. Nebojte se říct si druhým lidem o pomoc a zaměřte se také na meditaci. Pomůže Vám zklidnit svou mysl a urovnat si myšlenky.

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.)
V listopadu pro Vás bude velmi důležitá Vaše intuice. Dobře Vám poradí, jak se máte ve svém životě rozhodovat a postupovat. Nedovolí Vám vzdát se, a to je rozhodně dobře. Tento měsíc musíte myslet pozitivně. Pozitivní myšlenky Vám do života přinesou také pozitivní situace a zážitky. Zahoďte proto smutek a chmurné myšlenky.

Blíženec (22. 5. –⁠ 21. 6.)
V listopadu se Vám bude krásně dařit. Pokud budete spolupracovat se správnými lidmi ve Vašem okolí, dočkáte se opravdové hojnosti. Nejen finanční, ale také vztahové a duchovní. Věnujte se v listopadu prohlubovaní svých znalostí a dovedností. Může se Vám to opravdu vyplatit.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články