Tvarohový koláč na čokoládovém základě: Je to skvělá kombinace čokolády, pomeranče a tvarohu

2058
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

5. Pečení: Tvarohovou směs nalijte na upečený (horký) čokoládovo-perníkový spodek, povrch zarovnejte. Tvarohový koláč vložte do trouby vyhřáté na 160 °C a pečte 1 hodinu. Po upečení jej ihned vyjměte z trouby a nechte vychladnout ve formě.
6. Když je tvarohový koláč zcela vychladlý, vyjměte jej z formy a spolu s papírem ho položte na desku, polijte čokoládovou polevou a vložte do chladničky.
Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články