Venušin broskvový dort: Svěží chuť, která vás dostane !

2681
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

5. Sýr dáme do misky, za stálého míchání tenkým proudem přiléváme vychladlé želé. Mícháme, dokud se suroviny nespojí. Když hmota začne tuhnout, vylijeme ji a rozetřeme na sušenky, na tvarohovou hmotu dáme druhou polovinu piškotu, lehce zatlačíme a dáme do chladničky, dokud hmota neztuhne.
6. Broskvový džem dáme do hrnce a přivedeme k varu. Když džem vře, odstavíme z plynu. Nalijte želatinu a míchejte, dokud se nerozpustí. Horkým džemem potřeme vršek koláče. Hotový koláč vložíme na noc do chladničky aby ztuhl.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články