Venušin broskvový dort: Svěží chuť, která vás dostane !

2835
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

5. Sýr dáme do misky, za stálého míchání tenkým proudem přiléváme vychladlé želé. Mícháme, dokud se suroviny nespojí. Když hmota začne tuhnout, vylijeme ji a rozetřeme na sušenky, na tvarohovou hmotu dáme druhou polovinu piškotu, lehce zatlačíme a dáme do chladničky, dokud hmota neztuhne.
6. Broskvový džem dáme do hrnce a přivedeme k varu. Když džem vře, odstavíme z plynu. Nalijte želatinu a míchejte, dokud se nerozpustí. Horkým džemem potřeme vršek koláče. Hotový koláč vložíme na noc do chladničky aby ztuhl.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články