Letní těstovinový salát s tuňákem a zelenými fazolkami

6858
Sdílejte

POSTUP:

  1. Zelené fazolky vařte ve velkém hrnci s osolenou vodou 4-5 minut za občasného míchání. Scedíme a dáme stranou.
  2. Do stejného hrnce přidejte brambory a vařte je asi 8-10 minut, dokud nezměknou, ale stále si drží tvar. Slijte je a dejte stranou.
  3. Ve stejném hrnci uvařte těstoviny podle návodu na obalu. Slijte je a dejte stranou.
  4. Do malé misky přidejte citronovou šťávu, česnek, olivový olej, oregano, sůl a pepř. Rozšlehejte a promíchejte.
  5. Rajčata, bazalku a petrželku dejte do velké mísy. Přidejte tuňáka. Přidejte uvařené zelené fazolky, brambory a těstoviny.
  6. Zalijte zálivkou a dobře promíchejte.
  7. Přeji dobrou chuť!

NUTRIČNÍ HODNOTY NA 1 PORCI:
Kalorie: 417 kcal, Sacharidy: 59 g, Bílkoviny: 18 g, Tuky: 13,5 g, Cholesterol: 15,3 mg, Sodík: 318 mg, Cukr: 6,4 g, Vitamín A: 120 μg, Vitamín C: 69,3 mg

Zdroj: yummyaddiction.com

Kam dál?

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

Recept na šampaňský dezert: Dokonalé spojení nadýchané piškoty, ovoce a želé!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Tvarohové taštičky od babičky! Jsou velmi chutné a měkké i druhý den

Další články