Experiment v kuchyni se rozhodně povedl. Nakrájela mrkev, smíchala ji s černou kapustou a povařila. Pak to zasypala parmazánem a za 20 minut servírovala luxusní polévku!

1546
Sdílejte

Polévka je grunt a v sychravém počasí je báječným prostředkem pro zahřátí celého vašeho těla. Pokud máte rádi italská jídla, vyzkoušejte báječnou „zupu,“ na kterou vám dnes přinášíme recept. Příprava je víc než snadná a dá se říct, že tato polévka je přímo vitamínová bomba. Posílí vaši imunitu a díky své chuti vás nabije pozitivní energií. A když ji naservírujte s čerstvým pečivem, získáte vydatné hlavní jídlo i skvělou večeři.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články