Letní těstovinový salát s tuňákem a zelenými fazolkami

6387
Sdílejte

Tento těstovinový salát s tuňákem plný zelených fazolek, brambor a rajčat splňuje všechny požadavky. Je zdravý a super výživný, je lehký, ale zároveň sytý, a je také lahodný! Nejenže je v něm skvělá kombinace zeleniny, tuňáka a těstovin, ale úžasná je i zálivka s citronem a česnekem. Dokonalá letní večeře!

S blížícím se létem hledáte recepty na lehké a snadné večeře. Když je venku horko, nechcete nic těžkého. Obvykle je to něco, co obsahuje hodně zeleniny a ryby nebo libové maso.

To, že je večeře lehká, to neznamená, že není sytá. Klíčem je správná kombinace bílkovin, tuků a sacharidů a vy se budete cítit nasyceni, ale zároveň nebudete přecpáni. Salát je jednou z nejlepších věcí, které si v létě můžete dopřát.

Pokud však jen smícháte různé druhy zeleniny a pak sníte, nemusíte se cítit plně nasyceni, ale kdybyste přidali do tohoto super salátu pár avokád, která jsou plná dobrých tuků, tak už byste mohli být spokojeni. A jestliže máte radši maso, tak přidejte do salátu místo avokáda tuňáka a můžete použít konzervovaného nebo tepelně zpracovaného, je to na vás. A pokud chcete tento salát posunout na stupnici sytosti o něco výš, tak do něj přidejte těstoviny.

PROČ JSOU ZELENÉ FAZOLKY DOBRÉ?

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články