Letní těstovinový salát s tuňákem a zelenými fazolkami

6396
Sdílejte

POSTUP:

  1. Zelené fazolky vařte ve velkém hrnci s osolenou vodou 4-5 minut za občasného míchání. Scedíme a dáme stranou.
  2. Do stejného hrnce přidejte brambory a vařte je asi 8-10 minut, dokud nezměknou, ale stále si drží tvar. Slijte je a dejte stranou.
  3. Ve stejném hrnci uvařte těstoviny podle návodu na obalu. Slijte je a dejte stranou.
  4. Do malé misky přidejte citronovou šťávu, česnek, olivový olej, oregano, sůl a pepř. Rozšlehejte a promíchejte.
  5. Rajčata, bazalku a petrželku dejte do velké mísy. Přidejte tuňáka. Přidejte uvařené zelené fazolky, brambory a těstoviny.
  6. Zalijte zálivkou a dobře promíchejte.
  7. Přeji dobrou chuť!

NUTRIČNÍ HODNOTY NA 1 PORCI:
Kalorie: 417 kcal, Sacharidy: 59 g, Bílkoviny: 18 g, Tuky: 13,5 g, Cholesterol: 15,3 mg, Sodík: 318 mg, Cukr: 6,4 g, Vitamín A: 120 μg, Vitamín C: 69,3 mg

Zdroj: yummyaddiction.com

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články