Tento recept zná málokdo: VĚTRNÍK z dortové formy, je to nejlepší dezert pod sluncem !

3159
Sdílejte

Připravíme si okrouhlou pečící formu o průměru 24 cm, dno vyložíme papírem a naneseme polovinu těsta.

Hezky uhladíme (nanášíme v tenké vrstvě) a dáme péct.
Pečeme na 200 stupňů 20 minut.

To samé zopakujeme i s druhou polovinou těsta.

Upečená těsta necháme vychladnout na mřížce.

V mléce rozmícháme cukr, hladkou mouku a vajíčka.

Recept pokračuje na další straně

Dáme vařit na oheň.

Uvaříme hustou kaši, kterou přikryjeme fólií a necháme vychladnout při pokojové teplotě.

Máslo vyšleháme spolu s vanilkovým cukrem do pěny, postupně po lžících přidáme vychladlou kaši .

Jedno těsto vložíme zpět do formy, dáme krém, položíme druhé těsto a jemně zatlačíme.

Odložíme do chladničky ztuhnout. Před podáváním posypeme vrch moučkovým cukrem.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články