Tento recept zná málokdo: VĚTRNÍK z dortové formy, je to nejlepší dezert pod sluncem !

3160
Sdílejte

500 ml mléko

150 g krystalový cukr

100 g hladká mouka

2 ks vejce

170 g máslo

2 bal. vanilkový cukr

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Do hrnce nalijeme vodu, mléko, přidáme máslo a dáme vařit na oheň.

Když máslo roztopilo a hmota začala vřít, přisypeme hladkou mouku smíchanou se solí a práškem do pečiva.

Za stálého míchání vaříme asi 4 minuty (hmota se začne oddělovat od stěn a ode dna hrnce).

Odstavíme a necháme mírně vychladnout.

Postupně přidáme jedno vajíčko po druhém a za každým důkladně vyšleháme.

Dostaneme těsto, které rozdělíme na polovinu.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články