9. Šlehačem postupně zamícháváme vejce. Nakonec zapracujeme i prášek do pečiva.
Recept pokračuje na další straně
10. Cukrářský sáček naplníme těstem a na plech vystlaný pečícím papírem stříkáme linky (asi 2 cm silné a 10 cm dlouhé). Mělo by jich vyjít zhruba 12.
11. Pečeme asi 25 minut dozlatova. Troubu během pečení neotevíráme.
12. Ještě horké éclaris překrojíme na poloviny a necháme vychladnout na mřížce.
13. Vanilkový krém naneseme v silné vrstvě na každou spodní část a uzavřeme svrchní částí. Dáme ztuhnout do chladničky alespoň na hodinu.
14. Cukrovou polevu si připravíme z teplého mléka a cukru. Spolu je vyšleháme do polotuhé směsi, kterou nakonec poléváme ztuhlé éclairs.
zdroj: recepty.sk