Excelentní trubičky s vanilkovým krémem. Recept od Francouzkých cukrářů

5863
Sdílejte

9. Šlehačem postupně zamícháváme vejce. Nakonec zapracujeme i prášek do pečiva.

Recept pokračuje na další straně

10. Cukrářský sáček naplníme těstem a na plech vystlaný pečícím papírem stříkáme linky (asi 2 cm silné a 10 cm dlouhé). Mělo by jich vyjít zhruba 12.

11. Pečeme asi 25 minut dozlatova. Troubu během pečení neotevíráme.

12. Ještě horké éclaris překrojíme na poloviny a necháme vychladnout na mřížce.

13. Vanilkový krém naneseme v silné vrstvě na každou spodní část a uzavřeme svrchní částí. Dáme ztuhnout do chladničky alespoň na hodinu.

14. Cukrovou polevu si připravíme z teplého mléka a cukru. Spolu je vyšleháme do polotuhé směsi, kterou nakonec poléváme ztuhlé éclairs.

zdroj: recepty.sk

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články