Excelentní trubičky s vanilkovým krémem. Recept od Francouzkých cukrářů

2832
Sdílejte

Vynikající krémové truhličky si zamilujete. Jsou plněné domácím pudinkovým krémem s pravou vanilkou a polité cukrovou polevou. Přesně tak, jak je navrhli francouzští cukráři.

Příprava 30 min Úprava 25 min Porce 12

500 ml plnotučné mléko
3 PL krystalový cukr
1 ks vanilkový lusk
3 ks žloutek
3 KL kukuřičný škrob
125 g změklé máslo

ODPALOVANÉ TĚSTO:

250 ml voda
50 g máslo
1/2 KL sůl
150 g hladká mouka
4 ks vejce
1/4 KL kypřicí prášek

CUKROVÁ POLEVA:

2 PL plnotučné mléko
4 PL moučkový cukr

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články