Sýrové rohlíky z listového těsta – vynikající slavnostní pochoutka !

7432
Sdílejte

PŘÍPRAVA:
Nejprve uděláme sýrový krém, aby se mohl včas ochladit. Studenou smetanu vložíme do hrnce a přidáme žloutky a mícháme ručním šlehačem do hladka.

Strouhané oba druhy sýrů, odložte asi 50 g eidamu na ozdobu. Zbytek sýra vmíchejte do smetanové směsi a pomalu zahřívejte, dokud nezahušťuje, ale nesmí se vařit.

Recept pokračuje na další straně

Když krém vychladne, přidejte měkké máslo a šlehejte, dokud nebude pěnit. Chcete-li ochutnat, osolte, okořeňte a přidejte muškátový oříšek.

Vložte krém do sáčku na pečivo s ozdobným hrotem a vložte do chladničky, dokud krém úplně nevychladne, pak naplňte připravené role listového těsta.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články