Nový tah prince Harryho : Bude tohle pro královnu poslední kapka ?

2077
Sdílejte

Harry se má na jaře zúčastnit vzpomínkového obřadu na počest jeho zesnulého dědečka prince Philipa. V červnu by se měl do Británie vrátit na oslavy 70. výročí nástupu královny Alžběty na trůn. „Harry a Meghan nebudou mít nepřetržitou ochranu Scotland Yardu, budou ji mít jen v přítomnosti jiných členů královské rodiny. Například, pokud se objeví na balkoně Buckinghamského paláce, bude jim poskytována veškerá nezbytná ochrana tak jako ostatním. Ale když se budou přesouvat do sídla Frogmore Cottage, budou už za ně zodpovědní soukromí bodyguardi,“ vyjádřila se odbornice, která si o nejnovějším sporu myslí své.

„Navzdory celému tomu rozruchu je bezpečnostní riziko pro ně nízké. O co jim jde ve skutečnosti, je ochrana před fotografy, kteří se budou snažit vyfotit je a jejich děti. Čím více je skrývají před veřejností, tím lákavějším terčem se stávají. Otec (princ Charles, pozn. red.) měl Harrymu říct, aby před světem neskrýval tváře Archieho a Lilibet. Koneckonců, jsou to i jeho vnoučata,“ říká Seward.

Třenice mohou podle ní vyústit v ještě větší odcizení. „Není povinností 95leté královny, aby učila Harryho, jak se má chovat. Jaký budou mít jeho kroky dopad na beztak napjaté vztahy v rodině? Může se stát, že královna se nikdy nesetká s vnučkou Lilibet, a Harry a Meghan s tím budou muset žít do konce života. A to bude velmi smutné,“ uzavřela odbornice. Dcera vévody a vévodkyně přitom dostala jméno právě po Alžbětě, Lilibet byla její dětská přezdívka.

zdroj : pluska.sk

Kam dál?

Česko přispívá na sbírku rodině navigátorky rallye Krejčíkové. Rodina věnovala většinu svých financí na závodění a nemají peníze ani na pohřeb

Princezna Kate oslavila narozeniny svého syna Louise. Nejspíš i letos neopomenula svou tradici a upekla synovi narozeninový dort

Když své jméno očistí, může se do politiky vrátit, slibovala Pekarová Adamová. Teď se od kamaráda Feriho distancovala

Velké překvapení připravila pro své fanoušky herečka Veronika Žilková (62). Změnila jsem si jméno!

Lidé mají jasno o rozchodu Andreje Babiše : Monika randí se zahradníkem

Další články