Nový tah prince Harryho : Bude tohle pro královnu poslední kapka ?

2074
Sdílejte

„Vévoda a vévodkyně si pro svou rodinu platí soukromý bezpečnostní tým, ale ten nedokáže plně zastoupit nezbytnou policejní ochranu, kterou potřebují ve Spojeném království. Kvůli nedostatku ochrany se princ Harry a jeho rodina nemohou vrátit do jeho rodné země,“ pokračuje právní zástupce.

Princ chce podle něj zajistit patřičnou ochranu také proto, aby mohli Archie a Lilibet poznávat Velkou Británii. Avšak podle Daia Daviese, který šéfoval Scotland Yardu v záležitostech ochrany královské rodiny, Harry zbytečně vytváří konflikt z ničeho. „Pokud se on a jeho rodina vrátí do Británie kvůli oficiálním záležitostem nebo podpořit královnu během oslav 70. výročí jejího nástupu na trůn, určitě jim bude poskytnuta nezbytná ochrana,“ míní Davies.

„Pokud někdy britské bezpečnostní složky odhalí hrozbu pro prince a jeho rodinu, nenechají to jen tak. Vypadá to, že Harry si vytváří nereálné scénáře,“ řekl. Co si o situaci myslí Ingrid Seward, šéfredaktorka magazínu Majesty a respektovaná autorka publikací o královské rodině „Zjišťoval portál Mirror. Královna Alžběta bude podle ní podrážděná, pokud Harry požene záležitost k soudu. Problémem mohou být už samotné výhrůžky.“

„Královna nemá ráda, když jí někdo vyhrožuje. I když výhrůžky nesměřují na ni osobně, míří na instituci pod její jurisdikcí. Bude kvůli tomu rozzlobená a podrážděná. Není její touhou izolovat vévodu a vévodkyni ze Sussexu z rodiny, ale pokud budou pokračovat v chování jako rozmazlené děti, aby dosáhly svého, bude k tomu donucena,“ řekla odbornice.

Článek pokračuje na další straně

„Jako kluci Harry a William přesně věděli, jak pracují důstojníci policejní ochrany. Sblížili se s nimi. Byli s nimi vždy, když opustili domov. Jeden dokonce hlídal před třídou. Byli přátelští, výkonní a nenápadní. Není divu, že Harry chce právě takový druh ochrany pro svou ženu a děti, ale je velmi nepravděpodobné, že ji dostane,“ vysvětluje Seward.

Kam dál?

Velké překvapení připravila pro své fanoušky herečka Veronika Žilková (62). Změnila jsem si jméno!

Lidé mají jasno o rozchodu Andreje Babiše : Monika randí se zahradníkem

Wimbledonská šampionka Markéta Vondroušová oznámila rozvod po 21 měsících se svým manželem Štěpánem Šimkem

Babiš rozvod nepotvrdil a pořád nosí snubák. Doufá, že se Monika vrátí?

Hvězdné manýry českých celebrit: Případ Hofmanna a Maštalíra

Další články