Jednoduchý způsob skladování masa. Takhle vydrží až rok !

7956
Sdílejte

Maso důkladně omyjte a osušte

Maso dáme do mísy, přidáme všechny suroviny kromě cibule a petrželky, důkladně promícháme

Recept pokračuje na další straně

Nakrájejte cibuli a nasekejte petržel

Na dno zavařovací sklenice dejte 3-4 plátky cibule a lžičku petrželky

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články