Jednoduchý způsob skladování masa. Takhle vydrží až rok !

5367
Sdílejte

Maso důkladně omyjte a osušte

Maso dáme do mísy, přidáme všechny suroviny kromě cibule a petrželky, důkladně promícháme

Recept pokračuje na další straně

Nakrájejte cibuli a nasekejte petržel

Na dno zavařovací sklenice dejte 3-4 plátky cibule a lžičku petrželky

Kam dál?

Chutný a jednoduchý recept, který oživí váš jídelníček. Tato kuřecí prsa v jogurtové omáčce bude milovat celá rodina!

Nutellovo-Oříškový dezert pro všechny mlsné jazýčky!

Kdysi hodně pulární, dnes tak trochu zapomenuté. Tyto řízky jsou levnější než klasické a velmi chutné!

Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Další články