Jednoduchý způsob skladování masa. Takhle vydrží až rok !

6309
Sdílejte

Maso důkladně omyjte a osušte

Maso dáme do mísy, přidáme všechny suroviny kromě cibule a petrželky, důkladně promícháme

Recept pokračuje na další straně

Nakrájejte cibuli a nasekejte petržel

Na dno zavařovací sklenice dejte 3-4 plátky cibule a lžičku petrželky

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články