Jednoduchý způsob skladování masa. Takhle vydrží až rok !

5912
Sdílejte

Dá se maso konzervovat jinak než v mrazáku? Ano! Známe jeden způsob, který vám může usnadnit život.

Kuře připravené podle níže uvedeného receptu může být staré až 12 měsíců. Nejlepší je uchovávat v lednici. Později stačí uvařit brambory, připravit salát a prohřát maso.

Ingredience:
4 kg kuřecího masa (nejlépe stehna)
4 lžičky soli
Černý pepř
mletá paprika
4 lžíce octa
4 cibule
svazek petrželky

Postup:

Připravte si sklenice na maso, musí být čisté a opařené

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články