Jaká jste princezna podle horoskopu? Pracovitá Popelka a nebo krásná jako Zlatovláska ?

4190
Sdílejte

Střelec – Šíleně smutná princezna Helena
Velmi upřímná princezna, která se nebojí říct věci nahlas. Nechá se však celkem lehce přemluvit – svatba se nakonec konala. Střelci milují pravdu a nic než pravdu. Někdy se může zdát, že jim chybí taktnost, ale pravdou je, že jsou jen upřímní. Ženy v tomto znamení mívají spoustu mužských kamarádů, protože se neuráží a dokážou se bavit v podstatě o všem. Když je Střelec naštvaný, poznáte to hned.

Pokračování na další straně

Kozoroh – Maruška z pohádky Byl jednou jeden král
Z Maruščiny moudrosti a zodpovědnosti by si ostatní princezny měly brát příklad. Věnuje čas studiu věcí, kterým nerozumí a má ráda inteligentní humor, jenž je promyšlený do detailu. Je chytrá a nemá ráda, když na ni někdo tlačí. Slovo, které jednou vypustí z pusy, platí a stojí si za ním. Princezna Maruška zkrátka musela být narozena ve znamení Kozoroha.

Vodnář – Zdenička Koloběžka první
Neexistuje snad originálnější princezna, než je Zdenička, která vlastně vůbec princeznou není. Ženy narozené v tomto znamení milují svou svobodu, ale pokud se k někomu jednou upnou, chtějí ho mít po boku celý život. Vodnářům nechybí nápaditost ani vtip.

Ryby – Zubejda
Ryby jsou podobně citlivé jako právě Zubejda, nechybí jim empatie a svůdná tajemnost, která láká muže už z dálky. Na první pohled na sobě nedají nikdy znát, o jak silné osobnosti se vlastně jedná. Ryba vždy zůstává svá a je pro ni velmi důležitá harmonie duší a porozumění.

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články