Jaká jste princezna podle horoskopu? Pracovitá Popelka a nebo krásná jako Zlatovláska ?

4134
Sdílejte

Máte rádi pohádky? Připravili jsme pro vás horoskop podle znamení zvěrokruhu, které princezně se nejvíce podobáte.

Beran – Adélka z pohádky čerty nejsou žerty
Krásná a bezstarostná Adélka přesně vystihuje povahu žen narozených ve znamení Berana. Tato čistá duše často naráží na zklamání kvůli své přílišné naivitě a dětinské důvěře. Věří v dobro lidstva, ale těžko se jí vysvětluje, že peklo neexistuje jen tak pro nic za nic. Dokáže si stát pevně za svým názorem. Když se navíc pro něco nadchne, udělá vše proto, aby svého cíle dosáhla. Důkazem toho je sám Petr, kterého v posledních minutách pohádky uhnala.

Býk –Zlatovláska
Býka nepřehlédnete stejně jako ženu se zlatými vlasy. I přes výrazný zevnějšek se však nejedná o člověka s nesnesitelnou náladovostí a živelnou povahou. Býk umí zachovat vyrovnanost a klid, ale i tak si vždy jde za svým cílem. Jak Zlatovláska, tak i všechny ženy ve znamení Býka mají rády hezké věci. Líbí se jim, že mohou něco ovlivnit. Záleží jim na prostředí, ve kterém žijí a je pro ně podstatná čistota a vůně domova.

Blíženci – Popelka
Blíženec je chameleon mezi znameními – stejně jako Popelka mezi princeznami. Ukrývají v sobě hned několik osobností a každá z nich stojí opravdu za to. Malá nevýhoda se ukrývá v nejistotě, že nikdy nevíte, jaký kus náladového Blížence zrovna zastihnete. Blíženci jsou velmi přátelští, pro druhé by se rozdali a zvládají více činností najednou – klidně sbírat hrách a k tomu se učit taneček na královský večírek.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

5 NEJNEBEZPEČNĚJŠÍCH dní v březnu, během kterých by si měla všechna znamení dávat pozor…

Další články