Vánoční horoskop pro všechna znamení v posledním měsíci v roce.Co vám přinese prosinec ?

3790
Sdílejte

Přečtěte si předpověď, která vám prozradí, jak strávíte poslední měsíc letošního roku. Ať už chcete vědět o svém soukromí, rodinných vztazích, penězích či zdraví, získáte velmi konkrétní představu o tom, co vás podle vašeho znamení čeká a nemine.

Beran
Pro berany je poslední měsíc v letošním roce vhodný k zahájení nových projektů. V tom vám může pomoci i důvěra v rodinné příslušníky. Řiďte se svou intuicí. Pokud vám někdo dává hodně lásky, vy ji mnohonásobně vracíte. Právě zaměření se na lásku by pro berany mělo být prioritou ke konci roku. Kdo partnera má, věnujte mu více pozornosti. V rodinném prostředí bude převládat harmonie. Finance nebudou problém. Co se týče zdraví, to podpořte cvičením a zdravou stravou. Meditace může být pro vás také zázrakem.

Býk
Svobodným se podaří dostat se do šťastných vztahů . Manželé si projdou zásadními změnami. narozením dítěte, plánováním dítěte… Nicméně, vaše oddanost a postoj zapůsobí na vaše partnery. Pro býka je důležité sdílet své problémy s blízkými, udržovat sociální kontakty. V rodinných vztazích zavládne srdečnost. Dostanou se k vám i finance od starších členů rodiny. Jakékoli zdravotní neduhy vás budou obcházet.

Blíženec
Prosinec nabízí blížencům možnost přehodnotit své minulé činy. Manželský život bude čelit menším podrážděním. Musíte udělat několik ústupků a podřídit se požadavkům svého partnera. Manželský spor lze však vyřešit výletem za zábavou. Nezadaní mohou najít milence díky svému charismatu . Je také čas přehodnotit svá přátelství a udržovat kontakt jen s několika spolehlivými přáteli. Mezi členy rodiny se odehrají konflikty a neshody. Co se týče zdraví, budete náchylní k velkým zdravotním problémům. Dokonce chronická onemocnění budou vyžadovat lékařku péči. Zaměřte se na snížení stresu.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články