Vánoční horoskop pro všechna znamení v posledním měsíci v roce.Co vám přinese prosinec ?

3790
Sdílejte

Rak
Pokud se zbavíte citlivosti a dopřejete si lepší komunikaci s ostatními, začátkem měsíce budete mít odvahu pustit se do nových věcí. Emocionálně máte od manžela/partnera dobrou podporu. Milostný život manželů bude plný dynamiky a silnější. Měli byste použít svůj šestý smysl, abyste dosáhli toho, co chcete. Pokud jste nezadaní, vaše charisma snadno přitáhne lásku. Rodinné prostředí bude však plné rozbrojů a neshod. Vztahy s vašimi sourozenci a rodinnými příslušníky budou velmi slabé. Měli byste vynaložit úsilí na obnovení klidu v rodinné atmosféře. Dobrá zpráva je, že poslední měsíc vás nebudou trápit velké zdravotní problémy.

Lev
Manželský život se pro lva po druhém týdnu stane harmonickým. Všechno je io komunikaci. Je to vhodný čas pro dítě. Nezadaní mohou zase získat milostné partnery . Prosinec bude velmi povzbuzující pro rodinné záležitosti. Budete mít dobrý vztah se staršími členy rodiny. Rodinné finance budou také prosperovat a zdravotní vyhlídky jsou přímo ukázkové. Měli byste se ovšem zaměřit na snížení úrovně úzkosti pomocí relaxačních technik a sportu.

Panna
Předpověď panny na prosinec je velmi slibný. V manželském životě se vám bude dařit. Budete ke svému partnerovi více laskaví a váš manžel to ocení. Toto je vhodný čas pro plánování pro dítě. Avšak nezadaní by měli být opatrní při navazování milostných vztahů. Co se však týká rodinných vztahů, vyhlídky nejsou příznivé. Problémem by mohla být i finanční situace. Měli byste se snažit vyřešit konflikty a pokusit se obnovit klid. Své dobré zdraví byste měli nadále podporovat dobrými stravovacími návyky.

Pokračování na další straně

Váhy
Manželský život bude harmonický , pokud budete svému partnerovi důvěřovat. Příležitosti k nalezení lásky jsou dobré i pro nezadané. Ve všem, co budete dělat, nebude chybět pocit cílevědomosti. Dosažení cílů bude v poslední měsíc na dosah. Zaměříte se také na vaše sociální aktivity. Co se týče rodiny, budete si užívat jejich blízkost. Rodinné finance budou v dobrém stavu. V prosinci vám nehrozí žádné vážnější zdravotní problémy. Avšak mějte na paměti dobré rozvržení vašich aktivit a zájmů.

Štír
V prosinci čeká štíry smyslný manželský život . Čeká vás úspěch ve všem, do čeho se pustíte. To se však neobejde bez partnerovy podpory. Svobodné osoby se tento měsíc dostávají do milostných vztahů, jsou-li emocionálnější. Na poli rodinných vztahů můžete očekávat trochu disharmonie, kterou se podaří potlačit. Dokážete si nakonec získat důvěru svých blízkých. Rodinné finance budou trochu přiškrcené. Je třeba vypracovat dobrý rozpočet. V prosinci se však vyhnete jakýmkoli zdravotním problémům.

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články