RUSKÉ KLOBOUKY: Nejchutnější vánoční cukroví, jaké znám – u nás mají takový úspěch, že se peču po celý rok!

18028
Sdílejte

Těsto navrstvíme na plech, který jsme vyložili pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů cca 20 minut.

Mléko, mouku, Kr. a vanilkový cukr dáme vařit na mírný oheň – uvaříme hustý pudink, který odstavíme a necháme vychladnout.

Máslo vyšleháme s moučkovým cukrem do pěny.

Postupně po lžících přidáváme vychladlý pudink.

Vyšleháme hladký krém.


Recept pokračuje na další straně

Z těsta pomocí formičky vykrojíme kolečka, která slepíme krémem.

Boky také potřeme krémem a obalíme je v kokosu.

Nakonec už jen čokoládová poleva:

Vrch zalijeme čokoládou, do které jsme přidali máslo a olej.

Necháme ztuhnout.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články