RUSKÉ KLOBOUKY: Nejchutnější vánoční cukroví, jaké znám – u nás mají takový úspěch, že se peču po celý rok!

18198
Sdílejte

Těsto navrstvíme na plech, který jsme vyložili pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů cca 20 minut.

Mléko, mouku, Kr. a vanilkový cukr dáme vařit na mírný oheň – uvaříme hustý pudink, který odstavíme a necháme vychladnout.

Máslo vyšleháme s moučkovým cukrem do pěny.

Postupně po lžících přidáváme vychladlý pudink.

Vyšleháme hladký krém.


Recept pokračuje na další straně

Z těsta pomocí formičky vykrojíme kolečka, která slepíme krémem.

Boky také potřeme krémem a obalíme je v kokosu.

Nakonec už jen čokoládová poleva:

Vrch zalijeme čokoládou, do které jsme přidali máslo a olej.

Necháme ztuhnout.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články