RUSKÉ KLOBOUKY: Nejchutnější vánoční cukroví, jaké znám – u nás mají takový úspěch, že se peču po celý rok!

16048
Sdílejte

Těsto navrstvíme na plech, který jsme vyložili pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů cca 20 minut.

Mléko, mouku, Kr. a vanilkový cukr dáme vařit na mírný oheň – uvaříme hustý pudink, který odstavíme a necháme vychladnout.

Máslo vyšleháme s moučkovým cukrem do pěny.

Postupně po lžících přidáváme vychladlý pudink.

Vyšleháme hladký krém.


Recept pokračuje na další straně

Z těsta pomocí formičky vykrojíme kolečka, která slepíme krémem.

Boky také potřeme krémem a obalíme je v kokosu.

Nakonec už jen čokoládová poleva:

Vrch zalijeme čokoládou, do které jsme přidali máslo a olej.

Necháme ztuhnout.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články