RUSKÉ KLOBOUKY: Nejchutnější vánoční cukroví, jaké znám – u nás mají takový úspěch, že se peču po celý rok!

13534
Sdílejte

1 bal. vanilkový cukr

150 g kr. cukr

125 g máslo

100 g moučkový cukr

Dále budeme potřebovat:

100 g čokoláda

50 g máslo

2 lžíce olej

150 g kokos

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Bílky vyšleháme s cukrem (4 lžíce) do pěny.

Žloutky spolu s cukrem (8 lžic) vyšleháme do pěny, přidáme vodu, mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem.

Nakonec jemně vmícháme ušlehaný sníh z bílků.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články