100% přírodní bomba pro chřipku a nachlazení: Za pouhých 24 hodin se budete cítit jako znovuzrození !

6013
Sdílejte

Přírodní recept, který uvádíme v tomto článku, vám pomůže vyhnout se obtížnému průběhu onemocnění a možným zdravotním komplikacím. V takových případech nejlépe fungují prostředky, které rychle podporují imunitní systém a zmírňují projevy. Funguje nejen při nachlazení nebo nachlazení, ale také účinně působí proti příznakům chřipky.

100% přírodní bomba pro respirační onemocnění
Základem našeho receptu jsou 3 mimořádně prospěšné ingredience, které většina z vás pravděpodobně již zná – citron, med a cibule.

Jejich skutečná síla však spočívá ve správné kombinaci. Nejprve se však podívejme na to, jak jednotlivé komponenty fungují samy o sobě:
Cibule je považována za mírnější formu česneku, která obsahuje několik extrémně cenných látek, které posilují lidskou imunitu. Současně má vynikající protizánětlivé, antibiotické a čerpací účinky.
Citrony se vyznačují vysokým obsahem vitamínu C, který podporuje obranné mechanismy organismu. Kromě toho snižuje produkci hlenu a přímo bojuje proti chřipkám a nachlazení.
Na druhou stranu med léčí a zmírňuje podráždění mikas, svědění krku a má také silné antifungální (proti mykóze), antibakteriální a antivirové vlastnosti. Kromě toho vysoký obsah enzymů a minerálů urychluje regeneraci poškozených tkání a odřenin sliznic.


Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Téměř zapomenuté nemoci se hlásí v Česku o slovo : Mimo černého kašle i spalničky či svrab

V posledních letech se rakovina stále častěji objevuje u třicátníků. Nádory jsou u nich mnohdy agresivnější

„Epidemie“ srdečních selhání. Do roka po odchodu z nemocnice zemře každý pátý člověk po srdečním selhání, každý čtvrtý se k lékařům vrací do měsíce

Další články