MRKEV je mnohem chutnější než hranolky: Stačí ji POUZE dát na pekáč a posypat česnekovou směsí – nejchutnější příloha na světě !

7540
Sdílejte

nasekanou petrželku

Česnek 4 stroužky nebo podle chuti (může být čerstvý nebo i sušený)

Postup:
Mrkev oloupeme, omyjeme a osušíme, nakrájíme na 3-4 části.

Přendáme do misky a polijeme olejem, přidáme sůl, pepř a dobře promícháme.

Plech vysteleme pečícím papírem a mrkev poklademe na plech v jedné vrstvě.

Recept pokračuje na další straně

Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 stupňů 20 min.

Mezitím si uděláme drobenku nasekáním česneku co nejjemněji.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články