MRKEV je mnohem chutnější než hranolky: Stačí ji POUZE dát na pekáč a posypat česnekovou směsí – nejchutnější příloha na světě !

4882
Sdílejte

nasekanou petrželku

Česnek 4 stroužky nebo podle chuti (může být čerstvý nebo i sušený)

Postup:
Mrkev oloupeme, omyjeme a osušíme, nakrájíme na 3-4 části.

Přendáme do misky a polijeme olejem, přidáme sůl, pepř a dobře promícháme.

Plech vysteleme pečícím papírem a mrkev poklademe na plech v jedné vrstvě.

Recept pokračuje na další straně

Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 stupňů 20 min.

Mezitím si uděláme drobenku nasekáním česneku co nejjemněji.

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články